globe

Podiatri (fotvård) med en PodoScope

Quote-box-podoscope-1

PodoScope hjälper till att professionalisera podiatri

Professor Mauro Montesi är ordförande för den italienska föreningen för podiatrister (AssociazioneItalianaPodologi). För närvarande har organisationen 270 medlemmar spridda över Italien. Montesi är en stor beundrare av Dino-Lite PodoScope eftersom han tror att det ger ett stort bidrag till professionalisering av fotvårdsyrket.

Montesi: "Den största fördelen med att använda PodoScope är att det tillåter podiatrister att framkalla bilder av huden på foten via mikroskopet. På detta sätt kan den kliniska utvecklingen av, till exempel, en möjlig skada lätt följas. Tack vare PodoScope kan små sprickor i huden upptäckas på ett tidigt stadium, vilket är viktigt då bakterier kan ansamlas i dessa små sprickor och i sin tur orsaka stora infektioner, med följder för rörligheten hos patienten.Quote-box-podoscope-2 Sen upptäckt kan även leda till neuropati. Därför rekommenderar vi starkt att använda PodoScope i vissa fall. Det är nu vår uppgift att göra våra medlemmar medvetna om förekomsten av PodoScope, förklara att dess användning avsevärt kommer att professionalisera vårt yrke. "

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...