globe

Känna igen falsk medicin

Quote-box-fake-med-1Känna igen falsk medicin med Dino-Lite

Neville Broad av Kent, England, är en oberoende expert på förfalskningar och driver sitt företag Authenticate Limited med två kollegor. Han använder flera Dino-Lite digitala mikroskop i sitt laboratorium på Kent Science Park för att forska om äktheten, mestadels läkemedel. "Vår forskning har ofta fokuserat sig på produktens förpackning och de fysikaliska egenskaperna hos produkten", förklarar han. "Det finns vanligtvis inga förfalskade produkter i de vanliga kanalerna, men produktförfalskningar som säljs via illegala nätverk, och uppenbarligen har Internet potential att skada hälsan hos köparna. Detta i sig är skäl nog att fånga upp dessa produkter, än mindre den ekonomiska skada på tillverkare och ägare av varumärken från olagliga produkter som säljs under deras namn.

Värdefulla egenskaper

Quote-box-fake-med-2Bred använder fyra Dino-Lite i sitt laboratorium: "Vi använder ofta polarisationsfilter som eliminerar irriterande bländande ljus på förpackningar som använder sig av bestruket papp, som exempel. Förutom detta, är det väldigt lätt att göra mätningar och utföra kalibreringar med Dinocapture programvara, vilket gör det enklare att spåra förfalskningar, både på förpackningar och själva produkten. Vi tycker det är bra att vi kan göra anteckningar i programmet och lagra dessa med bilder i en centraliserad digital fil. En annan bra funktion är visning av bilderna direkt på skärmen på datorn där Dino-Lite körs. Du behöver inte kisa genom optiken och du kan lagra bilderna direkt om det behövs. Visst har vi prövat på andra bärbara mikroskop, men Dino-Lite är det enklaste och snabbaste för oss. "

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...