globe

Iridologi

Quote-box-iridologyIridologi med ett Dino-Lite IriScope

Med Dino-Lite IriScope kan du enkelt skapa skarpa bilder på ögon och iris. På grund av den starka förstoringen, kan man knappt se synliga detaljer. I naturopati används IriScope ofta för diagnos av iris. Iridologists bedöma hälsotillståndet hos patienter på grund av färger egenskaper i ögats iris. Enligt iridologer kan de diagnostisera sjukdomarna såsom diabetes, reumatism eller gikt genom att använda diagnos av iris och behandla patienten i enlighet därmed.

Kamera tillverkad speciellt för fotografering av Iris

Den profilerade kåpan på mikroskop kameran, gör att kameran kan vara nära ögat. Med den inbyggda LED-belysning - två vita och två gula lysdioder, kan du enkelt skapa bra bilder utan behov av en extern ljuskälla. De gula lysdioderna används för att ge bättre bilder av mörka iris. Den praktiserande läkaren kan titta på iris-bilden direkt på datorskärmen eller en bärbar dator med Windows eller MacOS eller med en Windows- surfplatta, som visar på den mångsidighet och enkel rörlighet med IriScope.

Patienters direkta inblandning i diagnosenQuote-box-iridology-2

Läkare inom naturmedicin Frederike Otger från Haag, Nederländerna, har använt IriScope under en tid: "Det är en praktisk och enkel mikroskop-kamera som ger skarpa bilder av ögon och iris. Med den justerbara förstoringen, kan jag fokusera ordentligt på ögat och upptäcka de minsta oegentligheterna. Både mina patienter och jag själv tycker att det är väldigt finurligt att bilderna kan visas direkt på skärmen. På detta sätt är patienten mer engagerad i diagnosen och kan också ge bättre återkoppling.
För naturläkemedel-utövare är Iriscope är prisvärd, kompakt och mycket lätt att använda. Bilder kan lagras digitalt i patientjournalen. Frederike Otger: "Kombinationen med en tablett gör IriScope till ett underbart verktyg, för att understryka den moderna karaktären på min praktik inom naturläkemedel."

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenna MZTL modell har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ytterligare ett (utbytbar) polarisationslock samt hölje av aluminiumlegering.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...