globe

Grundskoleutbildning

Quote-box-primary-edDino-Lite i grundskolan

Dino-Lite USB-mikroskop ger studenter omedelbar åtkomst till den lilla världen. Upp till 200 gånger förstoring ger en underbar inblick i detaljer som normalt håller sig gömda.

Anslut bara Dino-Lite Basic (AM2111) till datorn och du får kvicka resultat på skärmen. Du kan studera insekter, elektronik, trycksaker och så mycket mer. Dino- Lite Basic har en prisutveckling som gör den lämplig för att användas av enskilda elever i klassrummet. Dino-Lite Pro är den idealiska lösningen för att visa och diskutera mikroskopiska bilder i klassrummet. Använd Dino-Lite Pro (t.ex. AM4113T eller AM7013MT) med sin höga upplösning på en digital tavla eller på en skärm.

Denna Dino-Lite-modellen har en pekknapp för att ta bilder direkt. Med Dinocapture mjukvara kan man även göra mätningar på bilderna. För att få riktigt bra bilder med Dino-Lite, är användning av ett stativ att rekommendera. Det flexibla stativet (MS33W) kan vara placeras i alla riktningar. Det professionella stativet MS35B erbjuder ännu mer precision. Positioneringen för Dino-Lite kan fixeras och anpassas vertikalt.

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenna MZTL modell har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ytterligare ett (utbytbar) polarisationslock samt hölje av aluminiumlegering.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...