globe

Använding av DermaScope/EarScope

Quote-box-doctor-derm-earEn allmänläkare med hjälp av Dino-Lite

En allmänläkare i Baarn, Nederländerna använder flera Dino-Lite-modeller:

Min Dino-Lite EarScope ger mycket bra bilder av örats insida. Jag använder den för att undersöka patientens trumhinnor. Jag kan även undersöka min egen trumhinna med hjälp av EarScope.

Då Dino-Lite mikroskop ansluts direkt till USB-porten på datorn, kan bilderna direkt kontrolleras på en stor skärm och delas med patienterna. Batterierna tar aldrig slut och belysningen är alltid bra. När Dino-Lite mikroskopet är anslutet till datorn, kan man lagra och dela med sig bilder enkelt och snabbt.

Bildframkallning med Dino-Lite kan enkelt lagras i den elektroniska patientfilen med hjälp av tre musklick. Jag kan lätt lägga till bilder på hudproblem i mitt "bibliotek". Quote-box-doctor-derm-ear2

I sjukhuset Baarns Meander finns en särskild poliklinik för "misstänkta hudfläckar", där dermatologen kan ta en biopsi vid första besöket, om patienten fått en remiss av sin allmänläkare. En bild säger mer än många ord; den kritiska situationen i en patients fall kan bedömas mycket snabbt. Jag är mycket förtjust i visualisering. "