globe

DINO-LITE PROGRAMVARA

En professionell, pålitlig programvarumiljö är avgörande när man arbetar med datorutrustning som ett USB-mikroskop. Alla Dino-Lite USB-produkter levereras med en egenutvecklad programvara. Den utvecklas ständigt, är gratis för Dino-Lite’s användare och har en automatisk uppdateringsfunktion, så att du alltid arbetar med den senaste versionen. DinoCapture mjukvara finns för både PC och Mac. DinoCapture mjukvara är intuitiv, användarvänlig och du kommer snabbt igång med den. Fri online- & e-post-support är tillgänglig för dig som Dino-Lite användare.

DinoCapture 2,0 mjukvaran finns tillgänglig på många språk såsom: svenska, engelska, tyska, franska, spanska, kinesiska, japanska, portugisiska, italienska, ryska, holländska, grekiska, ungerska, polska, rumänska, finska, danska, tjeckiska, kroatiska, norska, turkiska.

VILKEN DINO-LITE -MODELL HAR JAG?

Software

windows logo

Windows Software

DinoCapture 2.0
 50.72 MB
 30-04-2021

Version: 1.5.43
Release Date: 27 JUL. 2021

Changes
● Added imprinting of annotation and title bar on images exported to Excel.
● Added information of camera label and annotation in the excel files of exported images.

Fixes
● Fixed incorrect shutter time of USB 3.0 models.
● Fixed delete key issue when editing annotation.

VIKTIGT:
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!

apple logo

MAC OS Software

VIKTIGT:
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!
  • Observera att inte alla Dino-Lite modeller fungerar tillsammans med alla MacOS versioner.
  • För mer information hänvisas du till MacOS kompatibilitetstabell..

appeltje

DinoConnect

använd ditt dino-lite mikroskop trådlöst med en ipad, iphone, eller annan mobil enhet

DinoDirect (Android)

Direkt USB-anslutning till enheter som stöds.

app link

DRIVRUTINER

windows logo

Windows Device Drivers

VIKTIGT:

apple logo

MAC Device Drivers

VIKTIGT:

• Please be noticed this driver is no longer supported from MAC OS El Capitan.
  • Anslut inte Dino-Lite mikroskopet förrän installationen av programvaran är klar!
  • Installera drivrutinerna innan du installerar programvaran!
  • Observera att inte alla Dino-Lite modeller fungerar tillsammans med alla MacOS versioner.
  • För mer information hänvisas du till MacOS kompatibilitetstabell..

ARKIV

Notera att på grund av lanseringen av Dinocapture 2.0, blir det inga fler uppdateringar eller ändringar i Dinocapture 1.0 programvara. Nedan hittar du de senaste tillgängliga versionerna av Dinocapture 1.0 för de olika Dino-Lite -modellerna:

Dino-Lite Plus and Pro and DinoEye (AM311S/AM313/AM413/AM411/AM423/AMH/AM451)
Dino-Lite AM211/310/311/321
Dino-Lite EarScope Basic (MAM311H)
Dino-Lite Plus, Pro, AM351 and DinoEye special version with multi-scope support

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenna MZTL modell har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ytterligare ett (utbytbar) polarisationslock samt hölje av aluminiumlegering.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...