globe

Anpassning och Systemintegration med Dino-Lite

Systemintegration för samman en komponent av delsystem i ett system och ser till att delsystemen fungerar tillsammans. Detta är exakt vad Dino-Lite kan hjälpa dig med, när du inte har eller inte vill ha den kompetens som behövs för att utveckla optisk utrustning för kvalitetssäkringsuppgifter.

mass spectrometerMed över 10 år av högspecialiserade kunskaper och färdigheter anses Dino-Lite vara expert på området inom digitala optik och digital mikroskopi. Denna expertis används av många företag runt om i världen som producerar, utvecklar och säljer högteknologiska maskiner och anordningar och behöver det mest lämpliga verktyg för kvalitetskontroll integrerad i deras utrustning. Dessa enheter täcker ett brett spektrum av applikationer, med Dino-Lite mikroskop integrerade i maskiner för vävnadsteknik, lasermaskiner för hårborttagning, maskiner för granskning av sömmar på dryckesburkar, maskiner för analys av material, specialistutrustning i laboratorier eller annan utrustning för kvalitetssäkringsuppgifter.

Specialbeställning och uppsättning av programvaruutveckling (SDK)

nanoindentation systemOm du är i behov av ett Dino-Lite digitalt mikroskop men kräver extra anpassning eller funktioner. Från anpassad våglängd med LED, till speciella adaptrar eller tillbehör, kan du ta kontakt med oss om dina idéer och vi kommer att arbeta för att hitta en lösning på dina behov. Vi kan också leverera en uppsättning av programvaruutveckling (SDK), vilket tillåter utvecklare att enkelt lägga till kontroll på Dino-Lite digitala mikroskop. Det fungerar med alla Windows-kompatibla enheter och erbjuder fullständig kontroll över LED och Microtouch på Dino-Lite. Dessutom ger det enkla metoder för extrahering av färg, binär bild i realtid, bildjämförelse, etc. SDK är tillgänglig gratis för partners och användare av Dino-Lite.

Begär en uppsättning av programvaruutveckling här

Tredje parts programvara

Alla produkter från Dino-Lite USB levereras med Dinocapture och DinoXcope programvara, som har utvecklats internt och ger en utmärkt och stabil programvarumiljö med funktioner som uppfyller de flesta applikationsbehov. Särskilda applikationer eller specialiserade marknader kräver oftast ytterligare funktionalitet. För att ligga steget före på marknaden letar vi ständigt efter att integrera nya och specialiserade programvarupaket med Dino-Lite digitala mikroskop. Detta gör kombinationen mellan Dino-Lite hårdvara och mjukvara även mer lämplig till de höga krav från marknader som till exempel industriella eller medicinska sektorer.

 

             
mass spectrometer     drinks can seam inspection     nanoindentation system     service engineer inspection kit
Masspektrometer med jonkälla   Med Dino-Lite kan man granska av sömmar på dryckesburkar   System för nanoindentation med en Dino-Lite i användning   Serviceteknikers inspektionskit med Dino-Lite
             
dvs system   print quality control system        
DVS avancerade system med integrerad Dino-Lite för visualisering av prover   Styrsystem för utskriftskvalitet med
Dino-Lite integrerat