globe

SDK Form

 

sdkDino-Lite erbjuder en uppsättning av programvaruutveckling (SDK) som gör det möjligt för företag att enkelt lägga till styrning av Dino-Lite digitala mikroskop (Inte kompatibel med Dino-Lite basmodeller). Dino-Lite SDK ger användarna möjlighet att enkelt integrera Dino-Lite produkter med egen utrustning och maskiner för att skapa en unik kombination av hårdvara och mjukvara.

SDK ger C + +, C # och Visual Basic-kod och OCX komponentfiler för anpassade program och fungerar med alla Windows-kompatibla enheter. Det ger programutvecklare fullständig kontroll över LED och Microtouch på Dino-Lite. Dessutom ger den enkla metoder för att extrahera färg, binär bild i realtid, bildjämförelse, fri bildrotation och många fler funktioner. SDK innehåller omfattande dokumentation i form av en PDF-filsom finns i installationspaketet. SDK är tillgängligt gratis för Dino-Lite partners och användare som vill skapa mervärde lösningar. Användning kräver ett undertecknat licensavtal. Vänligen fyll i formuläret nedan för att begära ett licensavtal. Efter att vi fått tillbaka det undertecknade licensavtalet tillbaka, får du länken för att hämta hem SDK inom 1-2 arbetsdagar.

Finns även:  SDK DinoConnect för Android  android logo , SDK iOS för Apple  apple logo , SDK för LabVIEW  labview 23x20
Vilken Dino-Lite -modell har jag?  
serial  

 

Notera: Fält med (*) -symbolen är obligatoriska. Serienumret och modellnumret finns på serviceetiketten fäst på USB-kabeln för Dino-Lite.
Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please select your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please select the SDK version you are interested in

Please enter your Dino-Lite model!

Please enter your Dino-Lite serial number which can be found on the service tag attached to the USB cable.

Invalid Input

Please give some additional information!

Invalid Input

För att återkalla samtycket för insamling och lagring av mina bolags-/personuppgifter ska detta formulär användas