globe

Dino-Lite för elektronikindustrin (ESD-säkert)


esd-6esdDino-Lite erbjuder ett komplett utbud av säkra digitala mikroskop och tillbehör mot elektrostatisk urladdning (ESD), som är särskilt utformade med behoven inom elektronikindustrin i åtanke.

Det robusta aluminiumhöljet på de säkra mikroskop modellerna mot elektrostatisk urladdning genererar inte någon märkbar statisk elektricitet. De särskilda ESD-säkra stativen med en finish av en speciell formulerad ESD säker beläggning, utvecklad för miljöer med känsliga elektroniska kretsar. Detta gör Dino-Lite till ett säkert och nödvändigt verktyg för alla inom elektronikindustrin, för inspektion, kvalitetskontroll, omarbetningar/reparation eller monteringsarbeten med precision.


Tillämpningar:

  • Inspektionav lödningesd-8esd-5
  • Kontroll av komponent
  • Felanalys
  • Kvalitetskontroll
  • Identifiering av förfalskade komponenter
  • BGA Inspektion av montering


Funktioner:

esd-7Alla USB Dino-Lite modeller levereras med en professionell, flerspråkig programvarusvit, både för Windows och MacOS. Med programvaran kan bilder och videor framkallas, eller delad live över Internet, vilket gör det mycket enkelt att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer över hela världen. Den integrerade funktionaliteten i mätning med kalibreringsalternativ möjliggör noggranna mätningar av alla dess slag (linje, cirkel, vinklar, polygoner, etc.).

Den integrerade, fullt justerbar polarisator minskar reflektioner från lysdioder som kan uppstå, vilket resulterar i kristallklara bilder med hög kvalitet.

Flera modeller erbjuder ett arbetsavstånd på långt håll vilket gör arbetet under mikroskopet möjligt. Funktionen Microtouch ögonblicksbild möjliggör enkel fotografering, helt enkelt genom att trycka på sensorn på mikroskopet.

För situationer där bildinsamling inte krävs, men där bilder i realtid är avgörande, blir Dino-Lite VGA modellerna med D-Sub anslutning det rätta valet. De erbjuder en mycket hög bildhastighet (upp till 60 bilder per sekund) och kristallklara bilder.

esd-1 esd-2 esd-10 esd-9

 

Broschyr för elektronikindustrin (ESD-säkerhet)

 

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenna MZTL modell har ett långt arbetsavstånd, polarisationsfilter och ytterligare ett (utbytbar) polarisationslock samt hölje av aluminiumlegering.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...