globe

Dino-Lite för elektronikindustrin (ESD-säkert)


esd-6esdDino-Lite erbjuder ett komplett utbud av säkra digitala mikroskop och tillbehör mot elektrostatisk urladdning (ESD), som är särskilt utformade med behoven inom elektronikindustrin i åtanke.

Det robusta aluminiumhöljet på de säkra mikroskop modellerna mot elektrostatisk urladdning genererar inte någon märkbar statisk elektricitet. De särskilda ESD-säkra stativen med en finish av en speciell formulerad ESD säker beläggning, utvecklad för miljöer med känsliga elektroniska kretsar. Detta gör Dino-Lite till ett säkert och nödvändigt verktyg för alla inom elektronikindustrin, för inspektion, kvalitetskontroll, omarbetningar/reparation eller monteringsarbeten med precision.


Tillämpningar:

  • Inspektionav lödningesd-8esd-5
  • Kontroll av komponent
  • Felanalys
  • Kvalitetskontroll
  • Identifiering av förfalskade komponenter
  • BGA Inspektion av montering


Funktioner:

esd-7Alla USB Dino-Lite modeller levereras med en professionell, flerspråkig programvarusvit, både för Windows och MacOS. Med programvaran kan bilder och videor framkallas, eller delad live över Internet, vilket gör det mycket enkelt att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer över hela världen. Den integrerade funktionaliteten i mätning med kalibreringsalternativ möjliggör noggranna mätningar av alla dess slag (linje, cirkel, vinklar, polygoner, etc.).

Den integrerade, fullt justerbar polarisator minskar reflektioner från lysdioder som kan uppstå, vilket resulterar i kristallklara bilder med hög kvalitet.

Flera modeller erbjuder ett arbetsavstånd på långt håll vilket gör arbetet under mikroskopet möjligt. Funktionen Microtouch ögonblicksbild möjliggör enkel fotografering, helt enkelt genom att trycka på sensorn på mikroskopet.

För situationer där bildinsamling inte krävs, men där bilder i realtid är avgörande, blir Dino-Lite VGA modellerna med D-Sub anslutning det rätta valet. De erbjuder en mycket hög bildhastighet (upp till 60 bilder per sekund) och kristallklara bilder.

esd-1 esd-2 esd-10 esd-9

 

Broschyr för elektronikindustrin (ESD-säkerhet)