globe

PH-HPS-uppsättning

Photonic HPS-uppsättningen består av en LED-strålkastare med hög effekt och två armar samt MS35/36B(E)-adaptrar.

Denna strålkastaren sätts fast direkt på mikroskopstativ, såsom Dino-Lite MS35/36B(E) stativen . Eftersom den sitter på stativet är den perfekt att använda i trånga utrymmen. Ljusstyrkan kan kontrolleras med den kompakta kontrollenheten. Dessutom kan du sätta på/ta av de två armarna enskilt.
De flexibla armarna kan enkelt justeras för att ge bästa belysningsvinkel för provet.
* Alla andra Photonic artiklar finns även tillgängliga på Dino-Lite Europe.

Additional Info

 • Details

 • Accessory range:
  Light and control
 • Price range:
  €450,00 - €550,00
 • ESD-Safe:
  Yes
 • Dimensions:
  55cm long, each arm
 • Weight:
  650 g
 • Compatible with:
  All Dino-Lite models, except high magnification models
 • Package contents:
  Hi-Power Spot 2-arms, Controller unit, power supply with EU & UK plug, MS35/36B(E) adapter | ESD Safe add-ons not included
 • Warranty:
  2 year European warranty

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...