globe

Podotherapie met een PodoScope

Quote-box-podoscope-1

PodoScope professionaliseert de podotherapie

Professor Mauro Montesi is voorzitter van de Italiaanse vereniging van Podotherapeuten (Associazione Italiana Podologi). Op dit moment telt de organisatie 270 leden, verdeeld over Italië. Montesi is enthousiast over de PodoScope van Dino-Lite die volgens hem in grote mate bijdraagt aan de professionalisering van het vak podotherapie.

Montesi: "Grootste voordeel van het gebruik van de PodoScope is dat podotherapeuten beelden van de huid van de voet kunnen vastleggen door er een microscopische opname van te maken. Zo kan de klinische ontwikkeling van bijvoorbeeld een mogelijke verwonding veel eenvoudiger worden gevolgd. Dankzij de PodoScope kunnen ook kleine scheurtjes in de huid al in een vroeg stadium worden ontdekt en dat is van belang, aangezien deze kleine scheurtjes de entree kunnen vormen voor bacteriën die weer voor grote infecties zorgen, met alle gevolgen van dien voor de mobiliteit van de patiënt.Quote-box-podoscope-2 Late ontdekking kan zelfs leiden tot neuropathie. Vandaar dat wij in sommige gevallen het gebruik van de PodoScope sterk aanbevelen. Een van onze taken nu is dan ook het op de hoogte brengen van onze leden van het bestaan van de PodoScope, in de wetenschap dat het gebruik ervan ons vak in belangrijke mate professionaliseert."

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...