globe

Industriële kwaliteitscontrole

Industriële kwaliteitscontrole

Quote-box-ind-q-cntrl-1

Als gevolg van de miniaturisering en mass customization zijn de eisen aan kwaliteitscontrole sterk toegenomen. Op veel industriële gebieden kan de kwaliteitscontrole veel voordeel hebben van de Dino-Lite digitale microscopen. Denk aan de kwaliteit van frezen, schilderen, montage, productie en tooling waar Dino-Lite's al dagelijks in gebruik zijn bij duizenden industriële bedrijven. Dino-Lite is makkelijk te gebruiken en betaalbaar, maar biedt ook digitale opslag van foto's en video 's met software-opties zoals metingen, annotatie en het vergelijken van beelden.

Sterk innoverende industrieën zoals de automotive, luchtvaart, elektronica en medische apparatuur fabrikanten hebben veel baat bij Dino-Lite vanwege de snelheid en draagbaarheid van zowel de reguliere USB Dino-Lite modellen, de high speed modellen of zelfs de Dino-Lite mobiele oplossing met 5 inch draagbaar scherm. Meer traditionele industrieën zoals print en papier, verf en lak, metaal- en kunststofproductie , textiel maar ook levensmiddelen, verpakkingen en nog veel meer kunnen nu gebruik maken van microscopie in de volledige productieketen. In alle bedrijfstakken, kan men nu gemakkelijk kwaliteitsinformatie uitwisselen met leveranciers en klanten, maar ook een hoog niveau van productondersteuning en probleemoplossing in de gehele waardeketen garanderen.Quote-box-ind-q-cntrl-2

Dino-Lite digitale microscopen kunnen worden geïmplementeerd in grotere industriële systemen en geïntegreerd in bestaande software-oplossingen met de Software Development Kit (SDK). Of u kunt bestaande microscopie apparatuur digitaliseren met een DinoEye oculaircamera die software compatibel is met Dino-Lite. Softwarepartners hebben applicatie-oplossingen voor specifieke branches gemaakt, kijk daar voor in het softwaremenu op deze website.