globe

Industriële kwaliteitscontrole

Industriële kwaliteitscontrole

Quote-box-ind-q-cntrl-1

Als gevolg van de miniaturisering en mass customization zijn de eisen aan kwaliteitscontrole sterk toegenomen. Op veel industriële gebieden kan de kwaliteitscontrole veel voordeel hebben van de Dino-Lite digitale microscopen. Denk aan de kwaliteit van frezen, schilderen, montage, productie en tooling waar Dino-Lite's al dagelijks in gebruik zijn bij duizenden industriële bedrijven. Dino-Lite is makkelijk te gebruiken en betaalbaar, maar biedt ook digitale opslag van foto's en video 's met software-opties zoals metingen, annotatie en het vergelijken van beelden.

Sterk innoverende industrieën zoals de automotive, luchtvaart, elektronica en medische apparatuur fabrikanten hebben veel baat bij Dino-Lite vanwege de snelheid en draagbaarheid van zowel de reguliere USB Dino-Lite modellen, de high speed modellen of zelfs de Dino-Lite mobiele oplossing met 5 inch draagbaar scherm. Meer traditionele industrieën zoals print en papier, verf en lak, metaal- en kunststofproductie , textiel maar ook levensmiddelen, verpakkingen en nog veel meer kunnen nu gebruik maken van microscopie in de volledige productieketen. In alle bedrijfstakken, kan men nu gemakkelijk kwaliteitsinformatie uitwisselen met leveranciers en klanten, maar ook een hoog niveau van productondersteuning en probleemoplossing in de gehele waardeketen garanderen.Quote-box-ind-q-cntrl-2

Dino-Lite digitale microscopen kunnen worden geïmplementeerd in grotere industriële systemen en geïntegreerd in bestaande software-oplossingen met de Software Development Kit (SDK). Of u kunt bestaande microscopie apparatuur digitaliseren met een DinoEye oculaircamera die software compatibel is met Dino-Lite. Softwarepartners hebben applicatie-oplossingen voor specifieke branches gemaakt, kijk daar voor in het softwaremenu op deze website.

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...