globe

Herkennen van namaakmedicijnen

Quote-box-fake-med-1Nepmedicijnen herkennen met Dino-Lite

Neville Broad uit Kent, Engeland, is zelfstandig falsificatie-experten runt samen met twee collega's zijn bedrijf Authenticate Limited. In het laboratorium op het Kent Science Park onderzoekt hij hoofdzakelijk farmaceutische producten op authenticiteit. "Ons onderzoek spitst zich toe op de verpakking van het product en de fysieke eigenschappen van het product", zegt hij. "Via de reguliere kanalen worden vrijwel geen gefalsificeerde producten aangeboden, maar via illegale netwerken en uiteraard internet worden er veel productfalsificaties verkocht die mogelijkerwijs de gezondheid kunnen schaden. Alleen daarom is het al noodzakelijk deze producten te onderscheppen, naast het feit dat de eigenlijke fabrikant natuurlijk economische schade lijdt als er nepproducten onder zijn naam worden verkocht."

Waardevolle eigenschappen

Quote-box-fake-med-2In zijn laboratorium gebruikt Broad vier Dino-Lite's. "We maken veel gebruik van het polarisatiefilter waarmee we met het onderzoeken van verpakkingen hinderlijke spiegeling tegen kunnen gaan van bijvoorbeeld gecoat karton. Verder kunnen we met de meegeleverde software heel eenvoudig metingen en kalibraties uitvoeren, zowel aan het product als aan de verpakking, waarmee het opsporen van een falsificatie eenvoudiger wordt. Het is heel prettig dat je notities in het meetprogramma kunt maken, zodat het dossier overzichtelijk, centraal en digitaal blijft. Wat ook een goede feature is dat we het beeld rechtstreeks kunnen bekijken op het beeldscherm van de pc waaraan de Dino-Lite gekoppeld is. Je hoeft niet meer te turen en als het gewenst is, kunnen we het beeld direct digitaal opslaan in het onderzoeksdossier. Natuurlijk hebben we ook andere handmicrosopen getest, maar met Dino-Lite werken we toch het makkelijkst en het snelst."

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...