globe

Grafische industrie

Quote-box-printingDrukwerkcontrole met Dino-Lite computermicroscoop

'Met de Dino-Lite digitale microscopen heeft de grafische sector een hoogwaardige manier gevonden om drukwerk, drukwerkplaten en papierstructuur te beoordelen en vast te leggen.'

Drukkerijen zijn enthousiast over de mogelijkheden van de Dino-Lite voor kwaliteitscontrole van drukwerk en papier. Niels Brügemann, eigenaar van Drukkerij Brügemann: "Met de Dino-Lite USB Microscoop kunnen we eenvoudig en zeer gedetailleerd drukwerk en offsetplaten controleren! De Dino-Lite USB Microscoop is een uitstekende aanvulling op de oeroude loep die we al tientallen jaren gebruiken. De USB-microscoop vergroot tot 200x, hierdoor kunnen we eenvoudig en zeer gedetailleerd drukwerk controleren of bijvoorbeeld de papierstructuur beoordelen. Met een druk op de knop worden de afbeeldingen ook direct vastgelegd op de PC. Naast de controle van drukwerk kunnen we in de drukkerij ook de offsetplaten op oneffenheden controleren."

Volgens Katinka Hetem van Wijk, productmanager supplies bij Tetterode-Nederland, maakt de Dino-Lite de communicatie over de technische aspecten van het grafische vak een stuk efficiënter. "Met de Dino-Lite kunnen we verder op de plaat of het drukwerk inzoomen, waardoor de oorzaak van een (druktechnisch) probleem sneller zichtbaar wordt. Vooral de mogelijkheid om de gemaakte "foto's" te mailen maakt de communicatie over de technische aspecten van ons vak een stuk efficiënter.

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...