globe

 
share

Deel uw Dino-Lite toepassing

Sinds de introductie van de eerste Dino-Lite digitale microscoop, meer dan 10 jaar geleden, gebruiken inmiddels duizenden bedrijven wereldwijd de Dino-Lite producten voor ontelbare verschillende toepassingen.

We willen deze toepassingen en dit enthousiasme met u delen, dus daarom vragen we uw samenwerking om deze toepassingen te delen en zichtbaarder te maken.

Als u bereid bent om met ons samen te werken, dan vragen we ongeveer 15-30 minuten van uw tijd; een professionele journalist of tekstschrijver zal contact met u opnemen om de benodigde informatie te verzamelen. Een paar dagen later zult u de geschreven tekst krijgen voor goedkeuring.

Als dank voor uw hulp mag u een waardevol cadeau kiezen. Dit kan zowel een hoogwaardige kwaliteit Dino-Lite accessoire zijn (bijvoorbeeld de RK-10A standaard) of een Dino-Lite microscoop van de Pro-serie (een Dino-Lite AM4113T, bijvoorbeeld). U kunt tevens contact met ons opnemen voor aanvullende opties.

Vul alstublieft dit formulier in, dan nemen wij binnenkort contact met u op.
(Dino-Lite Europe kan niet alle toepassingsverhalen toelaten, alleen relevante deelnemers ontvangen een gratis cadeau).

Invalid Input

Invalid Input

Please select your gender!

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Invalid Input

Invalid Input

Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier