globe

 1.  
  share

  Deel uw Dino-Lite toepassing

  Sinds de introductie van de eerste Dino-Lite digitale microscoop, meer dan 10 jaar geleden, gebruiken inmiddels duizenden bedrijven wereldwijd de Dino-Lite producten voor ontelbare verschillende toepassingen.

  We willen deze toepassingen en dit enthousiasme met u delen, dus daarom vragen we uw samenwerking om deze toepassingen te delen en zichtbaarder te maken.

  Als u bereid bent om met ons samen te werken, dan vragen we ongeveer 15-30 minuten van uw tijd; een professionele journalist of tekstschrijver zal contact met u opnemen om de benodigde informatie te verzamelen. Een paar dagen later zult u de geschreven tekst krijgen voor goedkeuring.

  Als dank voor uw hulp mag u een waardevol cadeau kiezen. Dit kan zowel een hoogwaardige kwaliteit Dino-Lite accessoire zijn (bijvoorbeeld de RK-10A standaard) of een Dino-Lite microscoop van de Pro-serie (een Dino-Lite AM4113T, bijvoorbeeld). U kunt tevens contact met ons opnemen voor aanvullende opties.

  Vul alstublieft dit formulier in, dan nemen wij binnenkort contact met u op.
  (Dino-Lite Europe kan niet alle toepassingsverhalen toelaten, alleen relevante deelnemers ontvangen een gratis cadeau).

 2. Voornaam(*)
  Invalid Input
 3. Achternaam(*)
  Invalid Input
 4. Geslacht(*)
  Please select your gender!
 5. Bedrijfsnaam(*)
  Invalid Input
 6. Land(*)
  Invalid Input
 7. Telefoonnummer
  Please enter your Telephone number
 8. Email(*)
  Please enter a valid Email Adress!
 9. Bericht(*)
  Invalid Input
 10. (*)
  Invalid Input
 11. (*)
  Invalid Input
 12. Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier