globe

Dino-Lite Tablet Solutions

 

 

Windows tablets:

Verbind Dino-Lite microscopen
direct via USB aan
je Windows 8 & 10
tablet

    

tablet-stand   
         
icon-feature1     icon-feature2     portable

Live beelden bekijken

  

Beelden en video's opslaan

  

Draagbare Inspectie

         
Bekijk live beelden direct op
een Windows Tablet
  Gebruik de Windows tablet om afbeeldingen
en video vast te leggen
  Gebruik de Dino-Lite op
iedere locatie

 


 

Draagbare microscoop oplossing

 
Gebruik een Dino-Lite met Windows Tablet  
tablet-small  

 

  

Ideaal voor onderweg

 
Windows 8 & 10 maakt het mogelijk om compatibele Dino-Lite microscopen direct via USB aan te sluiten zonder extra benodigde software.
Met behulp van de ingebouwde Windows drivers en de native camera App kunnen inspecties direct worden uitgevoerd.
Er is geen extra apparatuur of een losse stroombron nodig.
 

 


 

     

Dino-Lite + Windows 8 & 10

Video Demonstratie
     
             
           
      Bekijk hier enkele functies van deze oplossing.      
      Dino-Lite onderweg gebruiken is nu eenvoudiger dan ooit. Sluit een Dino-Lite direct aan op de Windows 8 & 10 tablet en bekijk real-time de camerabeelden van de Dino-Lite.      

 


 

Meer informatie:

ipad-icon     

iPad/ Android Tablets

         

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDit MZTL model heeft een lange werkafstand en een derde (verwisselbare) polarisatiekap en een aluminium behuizing.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...