globe

sample 1 sample 3 
sample 2 sample 4

Wilt u uw materiaal laten testen?

Stuur uw te testen materiaal en wij sturen u een aantal sterk vergrote beelden gemaakt met een Dino-Lite digitale microscoop. Gratis!

Duizenden gebruikers over de hele wereld gebruiken Dino-Lite dagelijks voor een breed scala aan kwaliteitscontrole taken. Dino-Lite is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd en betrouwbaar instrument voor het onderzoeken van allerlei kleine voorwerpen en materialen, zoals metaal, glas, kunststof, textiel, papier, weefsel of ander biologisch materiaal. Als u niet zeker weet welk Dino-Lite model het beste geschikt zou zijn voor u, dan kunt u uw materiaal opsturen en zullen wij u een aantal sterk vergrote Dino-Lite beelden sturen inclusief een advies voor het meest geschikte model. Gratis natuurlijk!

Invalid Input

Invalid Input

Please select your gender!

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your full adress details or write No.

Invalid Input

* In het geval van terugsturen van zwaar of omvangrijk materiaal zullen de werkelijke verzendkosten in rekening worden gebracht, we zullen altijd vragen om uw bevestiging voor verzending.
Als u niet wilt dat de foto's gemaakt van het door u geleverde materiaal worden gebruikt voor commerciële redenen vink dan dit vakje aan. Zonder toestemming zullen wij uw bedrijfsnaam of productnaam niet gebruiken in enige communicatie.
Invalid Input

Om de toestemming voor het verzamelen en opslaan van mijn bedrijfs- / persoonlijke gegevens in te trekken, gebruik alstublieft dit formulier