globe

DinoDirect


VERBIND UW DINO-LITE DIRECT MET UW
ANDROID APPARAAT 

  • Directe USB-aansluiting voor ondersteunde apparaten
  • Verbind met standaard USB-ingang of gebruik USB micro/USB-C adapter
  • Officiële Dino-Lite Android app beschikbaar in de Google Play winkel
  • Geen "root" toegang benodigd
  • Controleer de LED's en belichtingsinstellingen met de DinoDirect app

   
         
       

LIVE BEKIJKEN

  

MAAK AFBEELDINGEN EN VIDEO

  

Mobiele inspectie

       
Live video van de Dino-Lite
op uw Android-apparaat
  Gebruik de DinoDirect app om foto's
en video's te maken
  Verbind via USB aan
Android-apparaten

  

SCHERMAFBEELDINGEN
COMPATIBILITEIT
 
COMPATIBELE DINO-LITE MODELLEN

Operating System Supported Android 4.4 or later Note: Android devices that carry Qualcomm chipset have better compatibility.
Interface USB On-The-Go (USB OTG)
Support Models Dino-Lite Basic, Premier, and Edge series with USB interface Dino-Eye 4023, 7023 and Dino-Eye Edge series with USB interface
Not supported on Android OS9 and 10 The following models are not supported on Android OS9 and 10 ・Dino-Lite Basic AM2x11 ・Dino-Lite Premier AM3x11, AM3x13, AM/AD4x13, AM/AD7x13 series ・Dino-Eye AM4023, AM7023 series
Support Resolution Supported resolution varies by different models
Save Formats Image: PNG Video: MP4
Microtouch Yes

               

Download de 
DINOdirect app

               meer informatie:

ipad-icon iPad Tablets                                                  

         

Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...