globe

Dino-Lite Draagbare Recorder

   mobile-1  
   mobile-rec-mirror-res  
   mobile-2  


mobile-recoder-2-newDe ultieme oplossing in draagbare microscopie, een combinatie van een Dino-Lite digitale microscoop met hoge vergroting en een draagbare digitale recorder met een 5 inch LCD scherm.

Eigenschappen:

- Lichtgewicht
- Compact
- Real time beeld/video opname mogelijkheden

De D15 LCD recorder is een lichtgewicht, compact inspectie apparaat met real time beeld/video opname mogelijkheden. Foto's en video's kunnen worden opgeslagen op een MicroSD kaart, zodat ze makkelijk kunnen worden overgezet naar een PC met de USB kabel of kaartlezer. Een belangrijk instrument voor wetenschappelijk of medisch onderzoek op locatie, of voor kwaliteitscontrole in een productie omgeving.

Toepassingen:

Groot toepassingsgebied, vooral op plekken waar het onwenselijk of lastig is een computer of laptop te gebruiken.

- Wetenschappelijk/medisch veldonderzoek
- Inspectie in industrie/productie omgeving
- Forensisch veldonderzoek
- Biologisch veldonderzoek

Aantal producten: 3

AMK4112T-D15 (end of life)

 • Recorder & Digitale microscoop
 • In robuuste, waterdichte koffer
 • 10-70, 200x Vergroting
 • Goed voor veldonderzoek, geen computer nodig


AMK4112TL-D15 (end of life)

 • Recorder & Digitale microscoop
 • In robuuste, waterdichte koffer
 • 10-90x Vergroting & Lange werkafstand
 • Goed voor veldonderzoek, geen computer nodig


AMK4112ZT-D15 (end of life)

 • Recorder & Digitale microscoop
 • In robuuste, waterdichte koffer
 • 10-70, 200x Vergroting & Polarizer (anti-reflectie)
 • Goed voor veldonderzoek, geen computer nodig


Aanbevolen/ Alternatieve Producten:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDe Dino-Lite AD7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten zoals metalen, kunststoffen, juwelen, elektronica-onderdelen enz.

Lees Meer...

MS33W Statief

MS33WRond metalen statief met zwanenhals en houder voor de Dino-Lite. De MS33W heeft de mogelijkheid te variëren in hoogte (ca. 15mm) met een draaiknop in de standaard.

Lees Meer...

MS23B

MS23BHet MS23B bureaubladstatief kan vastgeklemd worden op tafelbladen tot 3 cm dikte.

Lees Meer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZT de juiste keuze, wanneer u werkt met materialen met hoge schittering, zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDe Dino-Lite AM7013MZT beschikt over een 5 megapixel sensor voor haarscherpe beelden, zelfs bij hogere vergroting. De ingebouwde polarizer reduceert de reflecties bij het werken met glanzende objecten.

Lees Meer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4013MZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen. Dit model heeft een metalen behuizing die een versterkte bescherming en duurzaamheid biedt en daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling geeft.

Lees Meer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedDoor het gebruik van een speciaal polarisatie filter is de AM4113ZTL de juiste keuze,wanneer u werkt met materialen met hoge schittering zoals plastic en metalen.

Lees Meer...

RK-06-AE Statief

MS36BDe Dino-Lite RK-06-AE is een stevig en stabiel mid-range statief dat gebruikt kan worden met alle professionele Dino-Lite digitale microscopen. De RK-06A is gemaakt roestvrij staal en lichtgewicht aluminium en beschikt over een zogenaamde quick-release functie waarmee de hoogte snel en eenvoudig worden ingesteld, met de focusknop voor de fijnafstelling kan dit statief heel precies worden afgesteld.

Lees Meer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDe AM4013MT is een Dino-Lite Pro model met metalen behuizing en een Microtouch knop. De metalen behuizing biedt een versterkte bescherming en duurzaamheid en geeft daarnaast ook nog eens het beste gevoel en uitstraling. De AM4013MT heeft een ingebouwde diffuser.

Lees Meer...