globe

France

Dino-Lite France/ CARB & DIAM

Dino-Lite France/ CARB & DIAM

Distributeur Principal et Officiel de la gamme Dino-Lite France

reseller inq 3

ABEMUS

ABEMUS

Archéologie, Géologie, Patrimoine

HUDRY

HUDRY

Maintenance Industrielle, Métrologie

LINTECH

LINTECH

Matériel électrique et électronique

OREXAD

OREXAD

matériel industriel, métrologie

PERFEX / NATUROPTIC

PERFEX / NATUROPTIC

Matériel optique, Microscopie

CODIMEC DEXIS

CODIMEC DEXIS

mécanique, industrie

BABBCO

BABBCO

Ressuage, Radiographie Industrielle

PHYMEP

PHYMEP

Sciences, Recherches

Recyl

Recyl

Impression

La gamme Dino-Lite

La gamme Dino-Lite comprend au moins 150 produits différents, nos partenaires n'affichent pas toujours la liste complète de la gamme Dino-Lite, ils peuvent cependant offrir un modèle Dino-Lite disponible. Veuillez consulter le revendeur Dino-Lite ou Dino-Lite Europe pour plus d'informations.

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...