globe

Dino-Lite Software

Et professionelt, pålideligt softwaremiljø er afgørende, når du arbejder med computerudstyr såsom et USB-mikroskop. Alle Dino-Lite USB-produkter leveres med et internt udviklet softwareprogram. Dino-Lite softwaren forbedres løbende, er gratis for Dino-Lite-brugere og har en automatisk opdateringsfunktion. Dino-Lite software fi ndes til Windows og MacOS (DinoXcope). DinoCapture software er intuitiv, brugervenlig og kan bruges næsten helt med træning. Gratis online og e-mail-support tilgængelig.

DinoCapture 2.0 software fi ndes på mange sprog, såsom: engelsk, tysk, fransk, spansk, kinesisk, japansk, portugisisk, italiensk russisk, hollandsk, græsk, ungarsk, polsk, rumænsk, svensk, fi nsk, dansk, tjekkisk, kroatisk, norsk, tyrkisk./p>

HVILKE DINO-LITE-MODEL HAR JEG?

Software

windows logo

Windows Software

DinoCapture 2.0
 50.72 MB
 30-04-2021

Version: 1.5.43
Release Date: 27 JUL. 2021

Changes
● Added imprinting of annotation and title bar on images exported to Excel.
● Added information of camera label and annotation in the excel files of exported images.

Fixes
● Fixed incorrect shutter time of USB 3.0 models.
● Fixed delete key issue when editing annotation.

VIGTIGT:
  • -Tilslut ikke Dino-Lite-mikroskopet før installationen af softwaren er færdig!

apple logo

MAC OS Software

VIGTIGT:
  • Tilslut ikke Dino-Lite-mikroskopet før installationen af softwaren er færdig!
  • Bemærk venligst, at ikke alle Dino-Lite-modeller fungerer med alle MacOS-versioner.
  • For flere oplysninger, se venligst MacOS-kompatibilitetsdiagrammet...

appeltje

DinoConnect

brug dit dino-lite mikroskop trådløst med en ipad, iphone eller anden mobilenhed

DinoDirect (Android)

Direkte USB-forbindelse til understøttede enheder

app link

DRIVERE

windows logo

Windows Device Drivers

VIGTIGT:

apple logo

MAC Device Drivers

VIGTIGT:

• Please be noticed this driver is no longer supported from MAC OS El Capitan.
  • Tilslut ikke Dino-Lite-mikroskopet før installationen af softwaren er færdig!
  • Installér driverne før du installerer softwaren!
  • Bemærk venligst, at ikke alle Dino-Lite-modeller fungerer med alle MacOS-versioner.
  • For flere oplysninger, se venligstMacOS-kompatibilitetsdiagrammet...

ARKIV

Bemærk venligst, at på grund af udgivelsen af DinoCapture 2.0, vil der ikke forekomme flere opdateringer eller ændringer til DinoCapture 1.0-softwaren. Nedenfor finder du de seneste tilgængelige versioner af DinoCapture 1.0 for de forskellige Dino-Lite-modeller:

Dino-Lite Plus and Pro and DinoEye (AM311S/AM313/AM413/AM411/AM423/AMH/AM451)
Dino-Lite AM211/310/311/321
Dino-Lite EarScope Basic (MAM311H)
Dino-Lite Plus, Pro, AM351 and DinoEye special version with multi-scope support

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...