globe

Tilpasning og Systemintegration samler med Dino-Lite

Systemintegration samler en komponents delsystemer i ét system og sikrer, at delsystemener fungerer sammen. Det er præcis det, som Dino-Lite kan hjælpe dig med, når du ikke har eller ikke ønsker at have den nødvendige ekspertise til at udvikle optisk udstyr til kvalitetssikringsopgaver.

mass spectrometerMed over 10 års højt specialiseret viden og færdigheder, betragtes Dino-Lite som ekspert på området for digital optik og digital mikroskopi. Denne ekspertise bruges af mange virksomheder rundt om i verden, der producerer, udvikler og sælger højteknologiske maskiner og udstyr og har brug for at integrere det bedst egnede kvalitetskontrolværktøj i deres udstyr. Disse enheder dækker en bred vifte af applikationer. Dino-Lite-mikroskoper er integreret i vævsteknologimaskiner, laserhårfjerningsmaskiner, tappe- og lukkemaskiner, maskiner til materialeanalyse, specialiseret laboratorieudstyr eller andet udstyr til kvalitetssikringsopgaver.

Tilpasnings- og Software-udviklingskit (SDK)

nanoindentation systemHar du brug for et Dino-Lite-digitalmikroskop, men har brug for ekstra tilpasning eller funktioner? Fra brugerdefineret LED-bølgelængde til særlige adaptere eller tilbehør, så kontakt os med dine ideer og vi vil arbejde på at finde en løsning til dine behov. Vi kan også levere et software-udviklingskit (SDK), som gør det muligt for udviklere nemt at tilføje styring af Dino-Lite-digitalmikroskoper. Det virker med enhver Windows-kompatibel enhed og giver fuldstændig styring over LED og Microtouch på Dino-Lite. Desuden tilvejebringer den simple metoder til udvinding af farve, binære billeder i realtid, billedsammenligning, osv. SDK er tilgængelig gratis for Dino-Lite-partnere og brugere.

Anmod om software-udviklingskit (SDK) her

Tredjepartssoftware

Alle Dino-Lite USB-produkter leveres med DinoCapture- og DinoXcope-software, som blev udviklet internt og giver et fremragende og stabilt softwaremiljø med funktioner, der opfylder de fleste applikationsbehov. Specifikke applikationer eller specialiserede markeder kræver ofte yderligere funktionalitet. For at være på forkant af markedet, stræber vi konstant efter at integrere nye og specialiserede softwarepakker i Dino-Lite-digitalmikroskoper. Dette gør kombinationen mellem Dino-Lite-hardware og -software endnu mere egnet til de høje krav fra markeder som de industrielle eller medicinske sektorer.

 

             
mass spectrometer     drinks can seam inspection     nanoindentation system     service engineer inspection kit
Massespektrometer med ionkilde   Inspektion af en drikkedåse   Nanoindrykningssystem med en Dino-Lite i brug   Servicetekniker-inspektionskit med Dino-Lite
             
dvs system   print quality control system        
DVS Advantage-system med integreret Dino-Lite til visualisering af prøver   Kvalitetsstyringssystem for udskrivning med Dino-Lite integreret