globe

SDK

 

sdkDino-Lite tilbyder et software-udviklingskit (SDK), som giver virksomheder mulighed for nemt at tilføje kontrol over Dino-Lite digitale mikroskoper (Ikke kompatibel med Dino-Lite grundmodeller). Dino-Lite SDK giver brugerne mulighed for nemt at integrere Dino-Lite-produkter med deres eget udstyr og maskiner for at skabe en unik kombination af hardware og software.

SDK indeholder C++, C# og Visual Basic-kode og OCX-komponentfiler til brugerdefinerede programmer og fungerer med enhver Windows-kompatibel enhed. Det tilbyder udviklere fuldstændig kontrol over LED og Microtouch på Dino-Lite-mikroskopet. Desuden tilvejebringer det enkle metoder til farveekstraktion, binære billeder i realtid, billedsammenligning, fri billedrotation og mange flere funktioner. SDK indeholder omfattende dokumentation i form af en pdf-fil, som kan findes i installationspakken. SDK er tilgængelig gratis for Dino-Lite-partnere og brugere, der ønsker at skabe merværdiløsninger. Brug vil kræve en underskrevet licensaftale. Du bedes venligst udfylde nedenstående formular for at anmode om licensaftalen. Når vi har modtaget den underskrevne licensaftale fra dig, vil du modtage et link til at hente SDK inden for 1 til 2 hverdage.

Fås også:  SDK DinoConnect til Android  android logo , SDK iOS til Apple  apple logo , SDK til LabVIEW  labview 23x20
Hvilke Dino-Lite-model har jeg?  
serial  

 

Bemærk: Felter med et (*)-symbol er påkrævet. Serienummeret og modelnummeret findes på servicemærkatet fastgjort til USB-kablet på Dino-Lite.
Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please select your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please select the SDK version you are interested in

Please enter your Dino-Lite model!

Please enter your Dino-Lite serial number which can be found on the service tag attached to the USB cable.

Invalid Input

Please give some additional information!

Invalid Input

Opsig samtykke til at indsamle og lagre dine firma-/personoplysninger ved at udfylde denne formular

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...