globe

SDK

 

sdkDino-Lite tilbyder et software-udviklingskit (SDK), som giver virksomheder mulighed for nemt at tilføje kontrol over Dino-Lite digitale mikroskoper (Ikke kompatibel med Dino-Lite grundmodeller). Dino-Lite SDK giver brugerne mulighed for nemt at integrere Dino-Lite-produkter med deres eget udstyr og maskiner for at skabe en unik kombination af hardware og software.

SDK indeholder C++, C# og Visual Basic-kode og OCX-komponentfiler til brugerdefinerede programmer og fungerer med enhver Windows-kompatibel enhed. Det tilbyder udviklere fuldstændig kontrol over LED og Microtouch på Dino-Lite-mikroskopet. Desuden tilvejebringer det enkle metoder til farveekstraktion, binære billeder i realtid, billedsammenligning, fri billedrotation og mange flere funktioner. SDK indeholder omfattende dokumentation i form af en pdf-fil, som kan findes i installationspakken. SDK er tilgængelig gratis for Dino-Lite-partnere og brugere, der ønsker at skabe merværdiløsninger. Brug vil kræve en underskrevet licensaftale. Du bedes venligst udfylde nedenstående formular for at anmode om licensaftalen. Når vi har modtaget den underskrevne licensaftale fra dig, vil du modtage et link til at hente SDK inden for 1 til 2 hverdage.

Fås også:  SDK DinoConnect til Android  android logo , SDK iOS til Apple  apple logo , SDK til LabVIEW  labview 23x20
Hvilke Dino-Lite-model har jeg?  
serial  

 

Bemærk: Felter med et (*)-symbol er påkrævet. Serienummeret og modelnummeret findes på servicemærkatet fastgjort til USB-kablet på Dino-Lite.
Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please select your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please select the SDK version you are interested in

Please enter your Dino-Lite model!

Please enter your Dino-Lite serial number which can be found on the service tag attached to the USB cable.

Invalid Input

Please give some additional information!

Invalid Input

Opsig samtykke til at indsamle og lagre dine firma-/personoplysninger ved at udfylde denne formular