globe

MS35B - End of Life -

Firkantet metalbase med søjle og støtte der giver flere justerbare højder. MS35B er en stabil lodret skrivebordsholder, der er designet til brug med Dino-Lite digitalmikroskoper.


Den indeholder 360-graders vandret akse roterende perspektiv og op til 20 cm lodret arbejdsafstand fra objektet. Dino-Lite-holderen er monteret på en kugle-og holderkonstruktion på en stang, som giver mulighed for maksimalt 45 grader af justerbare laterale betragtningsvinkler. Kugle-og holderkonstruktionen er monteret på en skyder der giver yderligere fokuserings-og forstørrelsesstøtte. Skyderen kan placeres på ethvert punkt på stangen for Dino-Lite digitalmikroskopets forskellige brændvidder. Stativets præcisionskomponenter giver jævn justering og positionering i et velafbalanceret og stabil ergonomisk design. MS35B er fremstillet af en kombination af modstandsdygtig rustfrit stål og let genvundet aluminium. MS35B er en meget transportabel og alligevel stabil stativ-løsning.

Yderligere information

 • Details

 • Accessory range:
  Professional stands
 • Price range:
  €50,00 - €150,00
 • ESD-Safe:
  No
 • Dimensions:
  12.5cm (W) x 20.5cm (L) x 30.5cm (H)
 • Weight:
  1.1 kg
 • Compatible with:
  All Dino-Lite models
 • Package contents:
  Stand, HD-P1 holder
 • Warranty:
  1 year European warranty

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AD4013MZTL

AD4013MZTL-relatedDenne MZTL-model har en lang arbejdsafstand, polarisationsfilter og en tredje (udskiftelig) polariseringshætte samt aluminiumlegeringshus.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...