globe

Videnskabelig Forskning

Dino-Lite understøtter videregående uddannelse i Afrika

Quote-box-sci-res-1

Tom Baden er en postdoc-neurolog ved universitetet i Tübingen i Sydtyskland. Hans forskning er hovedsageligt fokuseret på synet i mus. Sammen med sin kollega Lucia Prieto fra universitetet i Lausanne, Schweiz, stiftede han for nylig "TReND i Afrika"-organisationen for frivillige. Forkortelsen står for Teaching and Research in Neuroscience for Development (Undervisning og Forskning i Neurovidenskab for Udvikling). Sadiq Yusuf fra Kampala International University, Uganda, var også involveret i grundlæggelsen af TReND i Afrika. Dino-Lite har doneret flere digitale mikroskoper til organisationen. Tom: "Vi er meget tilfredse med dette, da vi er fuldstændigafhængige af gaver og brugt laboratoriemateriale.

Meget velegnet

TReND i Afrika har til formål at gøre kommende forskere fra afrikanske lande bekendte med neurovidenskab og neurogenetik. "Dette er det tredje år, at vi har organiseret en sommerskole," siger Tom Baden. "Vi underviser studerende fra hele Afrika i neurovidenskab og neurogenetik på stedet. Traditionelt udføres megen forskning i området med mus og rotter, men disse er meget dyre som forsøgsdyr. Derfor lærer vi vores studerende at arbejde med bananfluer og andre insekter, som er meget billigere og velegnet til at tjene som modelsystemer for en bred vifte af neurovidenskabelige spørgsmål."

Quote-box-sci-res-2Dino-Lite er meget velegnet til at studere de transgene bananfluer. "I kombination med de rigtige filtre kan Dino-Lite med UV-lys visualisere genetisk kodede fluorescerende markører i både bananfluer og deres larver. Og vi bruger dem, når vi dissekerer større hvirvelløse dyr såsom fårekyllinger og kakerlakker for at lære de studerende det grundlæggende i elektrofysiologiske teknikker. Det hvide lys i de indbyggede lysdioder er meget nyttigt til dette formål. Dino-Lites er nemme at bruge og har en meget høj billedkvalitet. Vi ser på billederne på computerskærmene i laboratoriet."

I slutningen af sommerkurset, efterlod Baden Dino-Lite-mikroskoperne. Tom: "Vores mål er ikke kun at overføre viden, men også at bidrage til at øge niveauet af den videregående uddannelse i Afrika. Ved at bringe viden og efterlade undervisningsmateriale, håber vi, at universitetsstuderende kan nå et højere niveau, og antallet af afrikanske videnskabsfolk vil stige."

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...