globe

Trichologi/ hår (2)

Dino-Lite TrichoScope øger omsætningen for frisører og skønhedssaloner

Det italienske selskab Exagon Engineering er førende i udvikling af software til detailorganisationer, især frisører og skønhedssaloner. Virksomheden har udviklet software, der kombineret med Dino-Lite TrichoScope vil hjælpe med at finde de rigtige produkter til at behandle hår- og hudproblemer. Antallet af produkter til hårbehandling og forbedring i en frisørsalon er enormt. Dette gælder også for den store mængde af forskellige kosmetikprodukter i en skønhedssalon. Salg af disse produkter er af stor værdi for frisøren eller kosmetikeren, men i praksis er denne form for mersalg i deres butikker ikke nemt. Deres kunder er i tvivl på grund af manglende beviser på anvendelighed.

For at løse dette problem har Exagon udviklet software, der kan analysere mulige hud- og hår-problemer ved anvendelse af et Dino-Lite TrichoScope, et digitalt mikroskop. Exagon direktør Antonio Visconti: "Trikoskopi er den unge videnskab, der studerer sundheden af hår og hovedbund. Kunden kan se billederne, mens frisøren eller kosmetikeren udfører undersøgelsen. Med det stærkt forstørrede billede af hår, hovedbund eller hud, skaber Exagon Engineering-softwaren et råd om produktet eller produkterne, som frisøren eller kosmetikeren kan anbefale. Brug af Dino-Lite TrichoScope med Exagon-software øger kraftigt det samlede salg af hår- og hud-behandlingsprodukter.

Nem software-integration

Exagon Engineering er i stand til at tilpasse softwaren til enhver frisør, skønhedssalon og leverandør af kosmetiske produkter, hvilket sikrer, at der kun anbefales produkter, der rent faktisk er tilgængelige. Visconti: "I øjeblikket har vi mere end 300 producenters oplysninger i vores database, så vi kan skabe en skræddersyet løsning til hver enkelt kunde. Dino-Lite TrichoScope har vist sig at være det bedste produkt til denne anvendelse. Hovedbunden, hårsække og hår kan studeres ned til de mindste detaljer. Takket være Software Development Kit (SDK) leveret af Dino-Lite, er integrationen med vores software blevet meget enkel, hvilket var en væsentlig grund til at vælge Dino-Lite."

TrichoScope er robust, og giver mulighed for forstørrelser op til 200 og endda 500 gange med opløsninger på 1,3 eller 5 megapixel, afhængigt af modellen. TrichoScope er CE-certificeret som medicinsk udstyr. Det har 8 integrerede lysdioder, hvilket gør en ekstern lyskilde unødvendig og med strøm fra USB-forbindelsen er der ingen grund til at udskifte eller genoplade batterierne. Disse egenskaber gør Dino-Lite TrichoScope til det rigtige valg for enhver frisør, skønhedssalon eller producent af kosmetiske produkter.

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...