globe

Fjernmedicin

Quote-box-teledermatologyFjernmedicin med Dino-Lite DermaScope

Den hollandske sundhedsinstitution Ksyos Tele Medical Center fokuserer på forskning, udvikling og indførelse af telekonsultation i almindelig sundhedspleje. Ksyos samarbejder med over 3500 læger og 2000 speciallæger og paramedicinere i telekardiologi, teledermatologi, teleoftalmologi og telepulmonologi.

Ksyos har tilbudt teledermatoskopi-tjenesten siden begyndelsen af 2011. Læger der er interesserede i at bruge denne tjeneste har mulighed for at bruge et digitalt Dino-Lite-dermaskop, hvilket ses som et vigtigt incitament for at starte teledermatoskopi. Læger der i øjeblikket bruger Dino-Lite oplever den som værende alsidig og meget nem at bruge. Den direkte tilslutning til pc'en ses generelt som en af de vigtigste funktioner. En praktiserende læge kan bruge en sikker web-applikation til at sende dermatoskopiske billeder til hudlægen, herunder patientdata og sygehistorie.

Fjernmedicin med Dino-Lite DermaScope

Albert van der Velde er en praktiserende læge i Haarlem, Holland og har mere end 2200 patienter i hans praksis. Han er en tidlig adoptant, når det kommer til teknologi og har arbejdet med Dino-Lite DermaScope i temmelig lang tid. "Til glæde for mig og mine patienter," siger Van der Velde. "DermaScope er kompakt og mine patienter kan se, hvad jeg ser på skærmen, hvilket inddrager patienten i diagnosen. Den største fordel er selvfølgelig arbejdshastigheden. Jeg sender mine resultater og billeder til KSYOS (teledermatologi-organisationen) og jeg modtager resultaterne den næste dag. Der er en fordel og ulempe ved dette. Hvis resultatet er positivt, kan du berolige patienten med det samme over telefonen, men hvis der er noget mistænkeligt, besøger patienten hudlægen den næste dag i stedet for at skulle vente i spænding i flere uger. Så på begge måder er det bedre for patienten."

Quote-box-teledermatology-2Øger ekspertise

Brug af DermaScope kræver dog lidt tilvænning. Van der Velde: "Ja, jeg var nødt til at finde et medium mellem huden og mikroskopet, og har fundet, at vand fungerer bedst. Du er nødt til at manøvrere Dino-Lite for at opnå optimal visning, men man lærer det ret hurtigt". For Van der Velde betyder brug af Dino-Lite DermaScope også, at han øger hans ekspertise. "Jeg har ingen ambition om at være hudlæge, men ved at se billederne og få resultaterne tilbage så hurtigt, lærer du noget hver gang. Du kan sige, at DermaScope har høj merværdi, og det meste af det, er til gavn for patienten."

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...