globe

Smykkebranchen

Quote-box-jewelry"Specielt designet polariseret lys gør det til en ideel løsning til inspektion og arbejde med smykker, ure eller ædelsten.'

Dino-Lite har udviklet et særligt udvalg af mikroskoper og tilbehør, skræddersyet til smykkebranchens behov. Specielt designet polariseret lys gør det til en ideel løsning til inspektion og arbejde med smykker, ure eller ædelsten. Bundtet med DinoCapture til Windows eller DinoXcope til Macintosh-software, er Dino-Lite et meget kraftfuldt værktøj der er nemt at bruge.

En professionel løsning til inspektion, kvalitetskontrol, klassificering og arbejde med smykker, ure, diamanter og ædelstene. Serien med lang arbejdsafstand på op til 15 cm, gør brugeren i stand til at arbejde under mikroskopet. Den indbyggede justerbare polarisator hjælper med at reducere blænding på blanke objekter. Fås i komposit og fuld aluminiumlegeringshus.

Dino-Lite digitalmikroskoper er skræddersyet til en bred vifte af brugergrupper.
I diamant, ur og smykkebranchen kan der skelnes mellem følgende målgrupper:
• Ur-reparation og fremstilling
• Gemmologer
• Diamantjuvelerer og forhandlere
• Diamantskærer
• Juvelerer
• Ædelstenssamlere

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...