globe

Iriskopi

Quote-box-iridology"Dino-Lite IriScope er et meget kompakt og enkelt mikroskop-kamera, der giver dig mulighed for at lave skarpe billeder af øjne og iris.'

Den hollandske naturmedicin-terapeut Frederike Otger havde været på udkig efter et overkommeligt og brugervenligt værktøj til at skabe krystalklare billeder fra øjet og mere specifikt, iris. På hendes Natural Medicine Academy, så hun Dino-Lite IriScope for første gang.

"Dino-Lite IriScope er et meget kompakt og enkelt mikroskop-kamera, der giver dig mulighed for at lave skarpe billeder af øjne og iris. Den tilpasningsdygtige forstørrelse giver dig mulighed for at zoome ind på øjet og vise detaljer, der dårligt nok var synlige før. Den specielt designede hætte lukker sig pænt omkring øjenhulen, hvilket gør det nemt at tage et perfekt billede.

Quote-box-iridology-2

Billederne jeg laver med Dino-Lite IriScope bruges til at lave en ordentlig naturmedicin-diagnose. Både mig og mine patienter sætter pris på muligheden for at se billeder på en stor skærm med det samme. Dette involverer patienten direkte ved udvikling af diagnosen og patienten kan give en mere øjeblikkelig feedback.

Dino-Lite IriScope kombineret med en Windows tablet-pc er en smuk måde til at understrege den moderne karakter af min naturmedicin-praksis i denne alder af hurtig teknologisk udvikling."

 

 

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...