globe

Industriel kvalitetskontrol

Quote-box-ind-q-cntrl-1Industriel kvalitetskontrol

På grund af miniaturisering og massetilpasning, er kravene til kvalitetskontrol steget kraftigt. Kvalitetskontrol i mange industrielle områder kan drage stor nytte af Dino-Lite digitale mikroskoper. Kontrol af kvaliteten af fræsning, maling, montage, fremstilling, værktøj er allerede blevet dagligt arbejde for Dino-Lite i tusindvis af industrivirksomheder. Dino-Lite er nem at bruge og økonomisk overkommelig, men byder ogsåpå digital lagring af billeder og videoer med softwaremuligheder, såsom måling, kommentering og sammenligning af billeder.

Højt innovative industrier såsom bilindustrien, luftfart, elektronik og fabrikanter af medicinsk udstyr kan få stor gavn af Dino-Lite på grund af hastigheden og bærbarheden af begge almindelige USB-Dino-Lite-modeller, højhastighedsmodellerne eller endda den mobile Dino-Lite-løsning med 5 tommers bærbar skærm. Flere traditionelle industrier såsom print og papir, maling og lak, metal-og plastproduktion, tekstiler, men også fødevarer, emballage og mange flere kan nu bruge mikroskopi på tværs af hele produktionskæden. I alle brancher kan man nu nemt udveksle kvalitetsoplysninger med leverandører og kunder, men også sikre et højt niveau af produktsupport og problemløsning på tværs af forsyningskæden.Quote-box-ind-q-cntrl-2

Dino-Lite digitale mikroskoper kan implementeres i større industrielle systemer og integreres i eksisterende softwareløsninger med Software Development Kit (SDK). Eller du kan digitalisere eksisterende mikroskopi-udstyr med et af okular-kameraerne fra DinoEye-okular-udvalget. Softwarepartnere har lavet applikationsløsninger til specifikke brancher, tjek venligst softwaremenuen på denne hjemmeside.