globe

Genkendelse af falsk medicin

Quote-box-fake-med-1Genkendelse af falsk medicin med Dino-Lite

Neville Broad fra Kent, England er en uafhængig ekspert i forfalskninger og driver sit firma Authenticate Limited med to kolleger. Han bruger flere Dino-Lite digitale mikroskoper i sit laboratorium på Kent Science Park til forskning af, for det meste, ægthed aflægemidler. "Vores forskning er ofte fokuseret på produktets emballage samt de fysiske egenskaber af produktet," forklarer han. "Der er normalt ingen forfalskede produkter i de almindelige kanaler, men produktforfalskningerne, der sælges gennem ulovlige netværk og naturligvis internettet har potentiale til at skade købernes helbred. Dette er i sig selv tilstrækkelig grund til at opfange disse produkter, endsige den økonomiske skade der forvoldes producenten og mærkeejeren fra ulovlige produkter, der sælges under deres navn.

Værdifulde egenskaber

Quote-box-fake-med-2Broad bruger fire Dino-Lites i sit laboratorium: "Eksempelvis bruger vi ofte polariseringsfilteret, der eliminerer irriterende genskin på emballage, som bruger belagt pap. Ud over dette, er det meget nemt at foretage målinger og udføre kalibreringer med DinoCapture-softwaren, hvilket gør sporing af forfalskninger lettere, både på emballage og selve produktet. Vi finder det nyttigt, at vi kan lave notater i programmet og gemme disse med billederne i en central, digital fil. En anden stor funktion er visningen af billedernedirekte på skærmen på pc'en, hvor Dino-Lite kører. Du behøver ikke at kigge gennem optik, og du kan gemme billeder direkte, hvis nødvendigt. Vi har i hvert fald prøvet andre håndmikroskoper, men Dino-Lite er det nemmeste og hurtigste for os."

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...