globe

Fodterapi med et PodoScope

Quote-box-podoscope-1

PodoScope hjælper med at professionalisere fodterapi

Professor Mauro Montesi er præsident for den italienske sammenslutning af fodterapeuter (Associazione Italiana Podologi). I øjeblikket har organisationen 270 medlemmer fordelt over Italien. Montesi er en stor fan af Dino-Lite PodoScope, fordi han mener, at den bidrager stort til professionaliseringen af fodterapi.

Montesi: "Den væsentligste fordel ved at bruge PodoScope, er, at den giver fodterapeuter mulighed for at lave billeder af huden på foden ved at opfange de mikroskopiske billeder. På denne måde, kan den kliniske udvikling af, for eksempel, en mulig skade, nemt følges. Takket være PodoScope kan små revner i huden opdages på et tidligt stadium, hvilket er vigtigt, fordi bakterier kan ophobesig i disse små revner og dermed forårsage store infektioner med konsekvenser for patientens mobilitet.Quote-box-podoscope-2 Sen opdagelse kan endda føre til neuropati. Derfor anbefaler vi kraftigt brugen af PodoScope i nogle tilfælde. Det er nu vores opgave at gøre vores medlemmer opmærksomme på eksistensen af PodoScope, og at forklare dens anvendelse vil i væsentlig grad professionalisere fodterapi."

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...