globe

DermaScope / EarScope i praksis

Quote-box-doctor-derm-earEn praktiserende læge i Baarn, Holland bruger flere forskellige Dino-Lite-modeller: "Dino-Lite-DermaScope giver bedre og tydeligere hudbilleder end noget andet standard digitalkamera med makro-knap kan give. Mit Dino-Lite EarScope giver smukke billeder af den indvendige del af øret, jeg bruger den til at inspicere min patients tympaniske membraner. Jeg kan endda inspicere min egen trommehinde ved hjælp af EarScope.


Fordi Dino-Lite mikroskoper er tilsluttet direkte til USB-porten på min pc, kan billederne straks kontrolleres på en stor skærm og deles med mine patienter, batterier er aldrig døde, lyset er altid godt. Da Dino-Lite mikroskoper er tilsluttet til min pc, kan jeg gemme og dele billeder nemt og hurtigt. Billeder lavet med Dino-Lite kan gemmes i den elektroniske patientfil ved hjælp af blot 3 museklik. Jeg kan nemt tilføje billeder til mit "bibliotek" af hudsygdomme.


Quote-box-doctor-derm-ear2Jeg vil bruge dermaskopet til telekonsultation med hudspecialister. I Baarns Meander Hospital er der en særlig poliklinik for "mistænkelige hudpletter", hvor hudlægen kan tage en biopsi under den første aftale, hvis advaret af patientens praktiserende læge. Et billede siger mere end tusind ord: en patients nødsituation kan bedømmes meget hurtigt. Jeg er meget glad for visualisering."

 

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...