globe

DermaScope / EarScope i praksis

Quote-box-doctor-derm-earEn praktiserende læge i Baarn, Holland bruger flere forskellige Dino-Lite-modeller: "Dino-Lite-DermaScope giver bedre og tydeligere hudbilleder end noget andet standard digitalkamera med makro-knap kan give. Mit Dino-Lite EarScope giver smukke billeder af den indvendige del af øret, jeg bruger den til at inspicere min patients tympaniske membraner. Jeg kan endda inspicere min egen trommehinde ved hjælp af EarScope.


Fordi Dino-Lite mikroskoper er tilsluttet direkte til USB-porten på min pc, kan billederne straks kontrolleres på en stor skærm og deles med mine patienter, batterier er aldrig døde, lyset er altid godt. Da Dino-Lite mikroskoper er tilsluttet til min pc, kan jeg gemme og dele billeder nemt og hurtigt. Billeder lavet med Dino-Lite kan gemmes i den elektroniske patientfil ved hjælp af blot 3 museklik. Jeg kan nemt tilføje billeder til mit "bibliotek" af hudsygdomme.


Quote-box-doctor-derm-ear2Jeg vil bruge dermaskopet til telekonsultation med hudspecialister. I Baarns Meander Hospital er der en særlig poliklinik for "mistænkelige hudpletter", hvor hudlægen kan tage en biopsi under den første aftale, hvis advaret af patientens praktiserende læge. Et billede siger mere end tusind ord: en patients nødsituation kan bedømmes meget hurtigt. Jeg er meget glad for visualisering."