globe

 
share

Del din Dino-Lite oplevelse

Siden det første Dino-Lite digitalmikroskop blev lanceret for over 10 år siden, har tusinder af firmaer verden over benyttet Dino-Lite produkter til et utal af applikationer.

Vi ønsker at dele disse anvendelsesområder og denne entusiasme med dig, og derfor indbyder vi dig til at samarbejde med os for at dele anvendelsesområderne og gøre dem mere synlige.

Hvis du er interesseret i at være med, beder vi om ca. 15-30 minutter af din tid, og en professionel journalist/tekstforfatter vil kontakte dig for at indhente de nødvendige oplysninger. Et par dage efter får du teksten til godkendelse på skrift.

Til gengæld for din hjælp kan du vælge en værdifuld gave. Det kan enten være et stykke high-end Dino-Lite tilbehør (f.eks. RK-10A standeren) eller et Dino-Lite mikroskop fra Pro serien (f.eks. et Dino-Lite AM4113T). Du kan også kontakte os for andre muligheder.

Udfyld denne formular, så kontakter vi dig inden længe.
(Dino-Lite Europe kan ikke benytte alle indsendte historier, kun deltagere, hvis historier benyttes, vil modtage en gratis gave).

Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please enter your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please enter your message!

Invalid Input

Opsig samtykke til at indsamle og lagre dine firma-/personoplysninger ved at udfylde denne formular

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...