globe

 

 

 

 

 

 

 

 dino-lite

 

Krachtig, Mobiel, Veelzijdig

 •  

     KRACHTIG,
  MOBIEL,
  VEELZIJDIG

AM7915 Edge

Nieuws

WF-10 WiFi Streamer

Gebruik uw Dino-Lite draadloos

AM4515T8

Maximale vergroting van 900x

Systeemintegratie

Systeemintegratie met Dino-Lite

DermaScope
CapillaryScope

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Meerdere aansluitmogelijkheden, uiteenlopende vergrotingen, gespecialiseerde verlichting, zoals witlicht, ultraviolet, fluorescentie, infrarood of combinaties hiervan. In totaal meer dan 150 modellen. Maar welk model is het meest geschikt voor u? Vraag ons om advies!


Waar te koop  Model advies  Contact  Materiaal Test

Toepassingen

 • Industriële kwaliteitscontrole

  Industriële kwaliteitscontrole

  Op veel industriële gebieden kan de kwaliteitscontrole veel voordeel hebben van de Dino-Lite digitale microscopen. Denk aan de kwaliteit van frezen, schilderen, montage, productie en tooling waar Dino-Lite's al dagelijks in gebruik zijn bij duizenden industriële bedrijven.

   

  Lees Meer...

 • Wetenschappelijk onderwijs

  Dino-Lite in het wetenschappelijk onderwijs

  Een Dino-Lite digitale microscoop is een veelzijdig instrument, een van de vele toepassingen is onderwijs. Een goed voorbeeld hiervan is te vinden in de unieke Maritieme Bus, eigendom van The Hampshire & Wight Trust for Maritime Archaeology, een erkende liefdadigheidsinstelling.

   

  Lees Meer...

 • Onderzoek naar Zebravissen

  Onderzoek naar Zebravissen

  Onderzoek naar levensbedreigende ziekten is van levensbelang. Wonderbaarlijk genoeg kunnen licht en een klein gestreept visje daarbij goed helpen. Professor Yung-Jen Chuang (47) uit Taiwan gebruikt deze zebravissen en doet dat met fluorescentiemicroscopen van Dino-Lite.

   

  Lees Meer...

 • Product vervalsingen

  Opsporen van vervalsingen

  Falsificeren of counterfeiting is een wereldwijd probleem waar jaarlijks vele producenten mee geconfronteerd worden. Het gaat om food en non-food, van frisdrank, parfum, farmaceutische producten tot de fastmoving consumer goods en de automotive industrie.

   

  Lees Meer...

 • Restauratie van kunst

  Restauratie van kunst

  De Dino-Lite wordt door vele restauratoren in Europa gebruikt. Of het nu gaat om restauratie van schilderijen, papier, textiel of andere kunstobjecten, de Dino-Lite is een zeer handig hulpmiddel bij het classificeren, documenteren en uitvoeren van restauratiewerkzaamheden.

   

  Lees Meer...

 • Juwelen- en horloge industrie

  Juwelen- en horloge industrie

  Dino-Lite heeft een speciaal assortiment ontwikkeld voor de juweliersbranche. Speciaal ontwikkeld gepolariseerd licht maakt Dino-Lite de ideale oplossing voor de inspectie van en het werken met juwelen, horloges en edelstenen.

   

  Lees Meer...

 • Teledermatologie

  Teledermatologie met een DermaScope

  De artsen ervaren de Dino-Lite als een bijzonder handzaam en eenvoudig te bedienen apparaat. De directe koppeling met de PC wordt als een van de belangrijkste voordelen ervaren, via een beveiligde web applicatie kan een huisarts dermatoscopische beelden naar de dermatoloog verzenden, inclusief patiëntgegevens en anamnese.

   

  Lees Meer...

 • Trichoscopie/ Haaronderzoek

  Haar- en hoofdhuidonderzoek met een Dino-Lite TrichoScope

  De firma Hantesis verkoopt een breed assortiment haarproducten waar professionele kapsalons in heel Europa mee werken. Maar Hantesis levert ook de Dino-Lite TrichoScope. "Met de TrichoScope kunnen haarspecialisten die onze producten verkopen eventuele haar- en hoofdhuidproblemen vaststellen", zegt marketingmanager Luca Dellaversana van Hantesis.

   

  Lees Meer...

 • Overige toepassingen

  Overige toepassingen

  Naast deze toepassingen kunnen de Dino-Lite producten worden gebruikt voor vele andere toepassingen, en voldoen aan vele andere behoeftes.

Producten